Staatsbosbeheer Doet Het Fantastisch

Richard de Mos maakt in de Volkskrant nog eens een pleidooi voor het breindode idee onze natuur om te toveren in een beursgenoteerd object.

"Daarom een nieuw idee om de natuur in ons land vitaler te maken. De gronden van Staatsbosbeheer uitgeven in aandelen. Hoe mooi kan het zijn als opa en oma hun kleinkinderen bij een verjaardag een aandeel natuur cadeau kunnen doen? Of dat bedrijven willen investeren in het beheren van natuur?

Het is het gebruikelijk proces van differentiele smaad en conceptuele opleuking die accuut verraad dat het absoluut niet om het welzijn van de gemiddelde nederlander gaat. 

Nu is het uberhaupt oppassen met de PVV, want deze mensen beweren de grootst mogelijke waanzin in naam van hun nog onbekende financiers. Volgens het principe ‘als het maar bijft plakken’. De smaad druipt er van af. Ik stel voor dat we hier niet met rede tegenin gaan. Uit kamer debatten met de PVV is duidelijk te merken dat het de PVV zelden om argumenten gaat. Dat kan ook niet want er zijn geen argumenten voor het rechtse pleidooi, het is zoals Ban Ki Moon als zei ‘Economische Zelfmoord’.

Mensen die onze natuurlijke hulpbronnen onder curatele willen brengen van investeerders en banken, die er no doubt een hoop geld (we hebben het tenslotte over aandelen) uit melken onder het mom van het voorkomen van onnodige subsidies (!) moeten een klap met een oude denneboom krijgen en zich uit de kamer en de politiek verwijderen.

Daarbij komt ook nog eens het feit dat er zeer veel kennis en kunde onder de medewerkers van Staatsbosbeheer te vinden is. Net als met de aanval van de VVD op AgentschapNL gaat het exact om wat we nodig hebben in Nederland, instituten met een hart voor ons land. Niet zoals de PVV, de partij van de volksverlakkerij. 

Leave a Reply