Nieuwe SDE regeling gaat 1 maart in

Staatscourant

Minister Maria van der Hoeven van Economische Zaken heeft in de
Staatscourant van 22 januari 2010 de Subsidieregeling Duurzame
Energieproductie
2010 (SDE) gepubliceerd. De regeling treedt op 1 maart
in werking. 

Aanvragen

Volgens het Agentschap.nl (de nieuwe naam van SenterNovem) de instantie die de subsidie toewijst, zal voor 1 maart het aanvraag formulier online beschikbaar zijn. U kunt uw aanvraag ‘klaarzetten’. De behandeling van de aanvragen geschied op basis van ‘Wie het eerst komt die het eerst maalt’. De eerste dag eindigd om 17:00 uur. Alle aanvragen van een dag worden op willekeurige volgorde behandeld. De volgorde waarin aanvragen worden behandeld die op de dag zijn binnengekomen waarop de subsidie pot leeg raakt wordt via loting bepaald.

Soorten Subsidie

Er is subsidie voor panelen, zonneboilers, warmtepompen en mirco warmte kracht centrales. Wilt u meer weten dan kunt u ons laten bellen. We doen maatwerk advies, maar met uw budget in de hand kunne we u voor 20,- Euro een berekening sturen van de kosten en baten van bv. zonnepanelen (dit is dan onafhankelijk). Stuur uw email met vraag naar info@greencheck.nl  (vermeld tevens uw telefoon nummer en tijd waarop we kunnen bellen toe).

Meer info over:

Zonneboilers

Zonnepanelen (PV)

Warmtepompen

Micro Warmte Kracht Centrales

Leave a Reply