Robo(eco)nomics in drie makkelijke plaatjes

+ =

Waarom moeilijk als het makkelijker kan?

In de roboeconomie zal het meeste werk door automatische machines in fabrieken gedaan worden die door hernieuwbare energie worden aangedreven en van grondstoffen voorzien. Het resultaat is dalende prijzen voor alles wat we nodig hebben, en veel vrije tijd voor iedereen. Wie in de carbon/credit economie wil blijven ploeteren moet het zelf weten, we zien allemaal dat we elke keer weer de brandstoffen moeten vinden, kopen, winnen in snijdende competitie. Het resultaat is een vervuilde wereld waarin steeds minder mensen aan de moderne luxe kunnen deelnemen.

Werkeloosheid als gevolg van consolidatie en automatisering van productie leidt

nu niet tot ‘gratis’ goederen of een basis bestedingsruimte voor iedereen, omdat de productie nog steeds met

fossiele brandstoffen gebeurt waarvan de benutting door competitie wordt geoptimaliseerd (dus nooit weggegeven)

Een economie met hernieuwbare energie als productiemiddel kan kostenloos produceren en kan dus ook een basis inkomen instellen  

Hoelang voor u besluit u tegen deze slavernij te keren door het steunen van de bouw van oa windmolens en zonneparken, door het uitdagen van de wetenschap om een SNEL met hun innovaties te komen. U kunt door het aansporen van banken eens in de duidelijk rendabele zonnePV te investeren (iets wat ze niet willen omdat banken voornamelijk dienen om u koolstof energie krediet te verschaffen) uw eigen welvaart creeren. Een duurzame welvaart ontstaat dan vanzelf omdat je gebruik maakt van gratis energie in plaats van energie waaraan een prijskaartje gehangen is. Overigens hebben zonnepanelen momenteel een beter rendement dan een spaarrekening, tot 8,5 % op jaarbasis. Bent u de asfalt retoriek zat, dan kunt u een boodschap sturen door zonnepanelen aan te schaffen.

Onze politiek van zelfkastijding

Aan de VVD, PVV en CDA hebben we niks, getuigen onderstaande video, volledig in de pocket van het amerikaanse bankwezen, het carbon/credit systeem.. Is de PVV een extentie van de energie lobby? Waarom hebben we politici die onzin mogen uitkramen (zoals ‘Er is geen relatie tussen CO2 en de temperatuur van onze atmosfeer’) ? 

Leave a Reply