Greikse Schulden Zijn Verbrande Olie

Wie de schulden van onze financiele sector en overheden wil zien hoeft alleen omhoog te kijken, onze atmosfeer zit voor minstens 180 ppm CO2 die we er niet zomaar uit kunnen trekken en terug verkopen aan de olie maatschappijen. Omdat dat niet kan hebben we een schuld bij de mensen die ons dat geld hebben geleend, de financiele sector. Omdat deze sector zeer traag is met het herkennen van nieuwe resource uitdagingen, en deze lijkt te willen oplossen door mensen het brood uit de mond te stoten is het verstandig dat overheden inspringen en hen de schulden doen inslikken, zoals nu met Griekenland (ook al gaat het volgens sommigen om maar 28%).

Willen we Griekenland echt helpen dan zorgen we voor een renewable boom in dat land. Dat kan heel goed, het is een zeer zonnig land met veel ruimte. 

Leave a Reply