Who is converting his car? Heeft u al ombouw kriebels?

Let us know.

Ombouwen Oldtimers Naar Electrisch

Als men de motor in een oude auto door een electro motor vervangt, en lood accu’s installeert dan kan men voor 6000 Euro een electrische auto realiseren, met een actie radius van ongeveer 50 KM. Lood accu’s zijn zwaarder maar veel goedkoper, en afgezien van de inherente degradatie niet slecht als het om performance gaat. De man hierboven heeft over een jaar tijd elk weekend 2 uur besteed aan de conversie van een oude volvo die hij voor 150 euro op ‘marktplaats’ kocht. Nu forenst hij vrolijk elke dag 40 km naar zijn werk en terug. Het opladen kost 8 uur, maar hij heeft ook Solyndra PV buizen op zijn dak, dus hij betaalt niks. Nederlandsers kunnen dit echter beter!

Burtoncar heeft hetzelfde gedaan. Accu’s worden vaak het discussie punt gemaakt, maar veel practisch vervoer is niet over afstanden van 500 km, daarvoor zoun overigens schone brandstoffen als ammoniak beschikbaar. Iets voor u? Niets nieuws inn Nederland overigens, maar de geschiedenis is wat electrische auto’s betreft zorgvuldig herschreven, rond 1900 waren er alleen maar electrische auto’s, de electische paardenwagen..

(Genoeg parkeerruimte! bron

Leave a Reply