Vecht Tegen Het Afsterven Van Onze Planeet

‘In Nederland gaat het nog wel’ is geen adequate reactie op de door broeikasgassen veroorzaakte droogtes rond onze planeet. We moeten de droogte bestrijden. In Texas laten wilde dieren hun jongen in de steek vanwege de honger en het water gebrek. Overal horen we van hittegolven. Het leven op aarde bezwijkt omdat de omgevings parameters langzaam aan PERMANENT naar het rode gebied bewegen. Er is maar een reactie die hierop past : Bestrijding van de droogte.

Klik voor een grotere versie 

Wie denkt: Och ik kan wel hier of daar gaan wonen en dan is het goed, houdt zichzelf voor de gek. Er zijn twee opties : Bestrijden van de het verlies van leven of (uiteindelijk) uitsterven. Het is nu zo evident als maar kan en nog zeggen mensen "Raar! Hoe is dat mogelijk!". Ik sprak een iraakse vrouw uit het Koerdische deel, daar hagelt het nu af en toe heel hard en overwachts. "Vreemd is dat!". Nee, wat vreemd is is dat Irak de olie maatschappijen toestemming geeft om drinkbaar water te gebruiken om olie uit de bronnen te pompen. Daar moeten ze bossen mee irrigeren.

Al 316 maanden achter elkaar zijn de temperaturen rond de wereld hoger dan gemiddeld. Dat is niet iets waar je een kwast van de Shell een antwoord op laat zoeken. Dat is niet iets waar je over zegt "Nou, een oplossing vinden we vast wel", dat laatste zeggen we al sinds Reagan de rem van de olieconsumptiie haalde. 

Er is geen nobeler taak voor onze generatie dan het in leven houden van onze planeet. Face it: Het is een eenvoudige uitdaging. Maar we moeten er wel mee beginnen

REAGEER

Tijdelijke maatregelen tot de hegemonie van de fossiele industrie gebroken is 

Hernieuwbare energie zonder markt werking, at cost met de minste transport.

Geen royalties op IP dat niet wordt beheerd door de uitvinder zelf. Bedrijven zijn uitgesloten.

Nationaliseren van de energie branche

Nationaliseren van het bankwezen

Aanplant waar het kan

100% duurzame water ontziting zonder restricties of royalties 

Opheffen van vervuildende industrieen die niet voor onze eerste levensbehoeften zorgen 

Leave a Reply