Energie Projecten Database

Greencheck.nl ontwikkelt momenteel een database voor energie projecten. De link aan de rechter kant van deze pagina doet u uitkomen op de overzichtslijst die momenteel nog (maart 2011) met een aantal test projecten is bevolkt.

De database zal datasheets bieden waar bestaande projecten worden beschreven. Daarbij kunnen specifieke eigenschappen worden aangegeven, sleutelwoorden waarop snel gezocht kan worden. Het systeem zal ongeveer werken als te zien is op de website www.ledstart.com (tevens eigendom van Greencheck.nl. vermelding van projecten is gratis, greencheck.nl nodigt projecten uit contact op te nemen zodat ze kunnen worden meegenomen. De datasheet is dynamisch in de zin dat het bv. financiele gegevens alleen laat zien als die zijn ingevoerd, dus geen lege velden. Feedback is welkom via info@greencheck.nl.

Voor opstartende en actieve projecten hoopt Greencheck meer te kunnen bieden. Wie een duurzaam energie project wil opstarten kan een link vragen zodat het project kan worden aangemaakt. Daarbij zitten momenteel al wat extra functionaliteiten, zoals een simpele email functie en nieuws items. Daar worden nog een aantal functionaliteiten toegevoegd zoals de mogelijkheid meningen te polsen (stemmen), ruilhandel voor goederen en diensten en crowdfunding functies.

Meer over de database hier. Stuur ons een email met de naam van uw project en u ontvangt een link zodat u uw project kunt toevoegen. U kunt zelf kiezen op welk moment de informatie zichtbaar wordt, zodat u het met uw mede projectleden kunt bespreken (door de link rond te sturen).

Screenshots

Onderhoudsscherm (klik voor grote versie)

Email lijst (klik voor grote versie)

Project eigenschappen (klik voor grote versie)

Leave a Reply