Adverteer uw huis via Google Adds

(U bent doorverwezen vanaf www.rincker.nl)

Uw huis effectief onder de aandacht brengen

Als u dit leest heeft u waarschijnlijk op onderstaande Google Add geklikt. Net zo eenvoudig als dat u op deze pagina terecht gekomen bent kan een zich orienterende koper op uw Funda of andere makelaarssite  terecht komen. Wij helpen u hier graag bij.

Hoe werkt Google Adds?

Google Adds zoals bovenstaande worden vertoond als iemand een bepaald zoekwoord intypt in google. Bijvoorbeeld ‘makelaar’ of ‘Kralingen’. Het voordeel van deze adds is dat zij vele malen worden vertoond, maar dat alleen voor de keren dat iemand er daadwerkelijk op klikt kosten in rekening worden gebracht. U bereikt duizenden potentiele kopers en filtert er zo de meest geinteresseerden uit.

Kosten van web advertenties

U kunt met een klein budget eenvoudig duizenden zoekenden naar uw huis leiden. Ook wanneer bij maar 1 op de 24.000 vertoningen iemand op uw advertentie klikt, betaalt u alleen voor die ene klik. Uw advertentie word dus vaak gezien, en kan zo ook leiden tot latere zoekacties door potentiele kopers. Zo vergroot u de kans dat u uw huis verkoopt eenvoudig en effectief en bereikt net die ene koper die uw huis nog niet heeft gezien.

Wat kost deze dienst

De kosten van de adds bestaan uit de instelkosten en de kosten per klik. Voor 60,- Euro (incl. btw) stellen we uw Add in en zorgen we voor een reclame tegoed van 30,- Euro. U kunt dit zelf naar wens vermeerderen. 

Welke informatie hebben wij nodig?

1. Link teskt (blauw, waarop word geklikt) max 25 tekens

2. Tweede regel max 35 tekens

3. Derde regel max 35 tekens

Google Adds heeft ‘redactionele regels’ wat betekend dat u niet alles in hoofdletters mag zetten, geen merknamen mag gebruiken, en ook geen vulgaire woorden. We zullen met u overleggen als dit verandering van de tekst noodzakelijk maakt.

4. Zoekwoorden (max 5)

Zoekwoorden bepalen bij welke zoektermen Google uw advertentie toont. Des te meer zoekwoorden des te vaker wordt uw advertentie getoond. Als uw zoekwoorden specifieker zijn zin de doorverwijzingen ook waardevoller.  

5. De link naar uw huis op de site van de makelaar (bv. Funda)

6. Vanaf welke datum advertentie moet worden getoond.

7. Uw dag budget (bepaalt hoe vaak uw adds worden getoond, standaard 5 euro/dag)

8. Uw telefoon nummer, naam en adres (voor de nota)

U kunt deze informatie sturen naar frits@rincker.nl, dan nemen wij contact met u op (voegt u tevens een gewenst tijdstip toe dan proberen wij u daarin tegemoet te komen). U ontvangt een overzicht van de kosten via email of post. Zodra u heeft betaald stellen wij uw advertentie in.

Heeft u vragen dan kunt u bellen naar 070 2200050 of 0644311561 (Frits Rincker).

 

Leave a Reply