Hoe Werkt GreenCheck.nl

– Inquiries from the US/UK please send to info@greencheck.nl

Stel uw bedrijf heeft een duidelijk ‘groen’ product of dienst. Onze website is er om bedrijven met een groene doelstelling onder de aandacht te brengen. Daarbij gebruiken we een unieke werkwijze die u gegarandeerd aandacht oplevert.

Werkwijze

U voorziet ons van kopij voor een artikel, zoals u vaak ziet in tijdschriften. Dit wordt aangeleverd in platte tekst vorm en misschien in word als u daar de voorkeur aan geeft. Daarin mogen ook afbeeldingen en verwijzingen naar videos voorkomen.

Wij plaatsen dit artikel op onze website, en voor een deel van de kosten die wij in rekening brengen stellen we webreclame in die geinteresseerden rechtstreeks naar uw artikel leiden. Natuurlijk profiteert u ook van het spontane bezoek van de site (nu 134 hits per dag). Dit heeft een hoog rendement omdat een verwijzing naar uw artikel vele malen zichtbaar wordt online, en elke keer als iemand werkelijk geinteresseerd is, kost het u maar een paar cent. Zo krijgt u gegarandeerd aandacht voor uw bedrijf en product.

Voorwaarden

We stellen een paar eenvoudige eisen aan uw artikel. Er moet uit blijken dat uw bedrijf een ‘groene’ doelstelling heeft. Indien u een rendement of efficiency verbetering mogelijk maakt zien we graag getallen, en een vermelding van referentietechnologie (waarmee uw product concureert). U staat toe dat Greencheck eventueel zelf of met behulp van experts uw beweringen toetst. Commentaren van derden op uw publicatie via Greencheck kunnen worden gescreend op relevantie.

Kosten

Als u geinteresseerd bent dan kunt u contact met ons opnemen of uw kopij meteen opsturen (waarna wij contact opnemen). Na akkoord ontvangt U van ons een factuur waarop staat vanaf wanneer het artikel te zien zal zijn. De kosten bedragen 195,- inclusief. btw.

Daaronder valt:

  1. Verwerking van kopij
  2. Instellen webreclame campage van 50 Euro melden effectiviteit (maandelijks)
  3. Klant contact

U zal worden geinformeerd over het aantal keren dat uw artikel is gezien, en u kunt altijd nieuwe artikelen bijplaatsen en uw bestaande artikelen bijwerken (tegen verwerkings kosten).

Wij zijn telefonisch te bereiken op 070 200050 of 0644311561 (kantoor uren).

Leave a Reply