Graan Tekorten en Een Verkeerde Respons


Join our supporters! and Check our twitter account

"Farmers will need to sow an additional 10 million acres to boost
supplies of several crops. Supplies are expected to drop to 15-year lows
for corn and more than 40-year lows for soybeans, according to the U.S.
Department of Agriculture.(bron)"

Als deze ‘boost’ intensief wordt gedaan wordt in een poging de productie onder de veranderende klimaat omstandigheden gaande te houden de grond van potentieel bouwland net zo verziekt als de huidige gebieden. Wie rekening houdt met de stijgende olie prijzen en de realiteit van piek olie en de opmerkingen van oa de CEO van Monsanto dat biotech geen toekomst heeft snapt dat het een beter idee is om elke nieuwe hectare organisch (duurzaam) in cultuur te brengen.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *