Waanzinnige Als Hoofd US Energie en Handels Commisie?

Tijdens een getuigenis voor het congres heeft de nieuwe kandidaat voorzitter House Energy and Commerce Committee, mr. Shimkus, refererend naar genesis en matheus het volgende gezegd:

Hij quote Genesis 8:22 "As long as the earth endures, seedtime and harvest, cold and heat, summer and winter, day and night will never cease."

Hij Quote Matheus 24:31 : " And he will send his angels with a loud trumpet call, and they will gather his elect from the four winds, from one end of the heavens to the other."

Dan gaat hij verder met

"The earth will end only when GOD declares it’s time to be over. Man will not destroy this earth, the eath will not be destroyed by a flood."

En zegt daarop : "I do believe god word is infallable, unchanging.". Maar de laatste quote staat niet in Matheus.

Deze man pretendeert in een verklaring voor het congres gelovig te zijn, verzint daarop bijbelse teksten alles om ontkenning van het klimaat probleem te onderbouwen. Hij is een waanzinnige als hij dit uit onwetendheid doet, hij is een genocidale psychopaat als hij dit uit eigen ambitie doet.

In Matheus staat overigens te lezen (24:25) "Heaven and earth will pass away, but my words will never pass away."

Hoewel mensen die zeggen dat de CO2 concentratie ten tijde van de dinosauriers hoog was wordt daarbij niet gewezen op de overgangs periodes. Dinosauriers leefden in het Triassic en Jurrasic en ontstonden na de end Permian uitsterving. Ziet u de grafiek van CO2 en de relatie met de temperatuur omstreeks die tijd? Dat was vanwege de uitbarsting van de Siberische Trappen vulkanen, die vele duizenden jaren actief waren en CO2 en andere gassen in de atmosfeer pompten. Het gevolg was een accelererende opwarming van de aarde, de oceanen gingen dood en daarmee stief tot 85% van de rest van de planten en dieren (doordat uit de dode ocean H2S vrijkwam). De dinosauriers waaren koudbloedige dieren die het eerst een kans kregen in de weinig zuurstof houdende atmosfeer. De les die idioten als Shimkus (om wille van religieuze waanzin, peer pressure of winstbejag) niet willen leren is dat meer CO2 wel kan, maar dan moet je een paar honderd duizend jaren zonder hogere diersoorten kunnen stellen, en vooral geen band voelen met de flora en fauna van vandaag, inclusief de mensheid.

Deze temperatuur CO2 plot houd rekening met de veranderende helderheid van de zon

Deze religieuze fanaten geloven in de End Time, voelt u zich daar veilig bij?

Leave a Reply