Minister Schultz zegt Stik Maar tegen Overschie

Het is tijd om opnieuw lokaal bestuur te scheppen, in plaats van dit door top down koolstof economische belangen afwegingen om zeep te laten brengen. Groenlinks en Overschie wordt genegeerd, terwijl de partij 3000 handtekeningen op een bevolking van 16.000, 20% van de bevolking wilde overhandigen, maar daar hoef je geen aandacht aan te besteden als je het ‘economische belang’ dient.

"De bewoners pleiten er met steun van GroenLinks tegen de verhoging van de maximumsnelheid op de A13. Uit onderzoek van milieudienst DCMR en TNO blijkt dat 500 bewoners van Overschie gemiddeld tot drie maanden korter leven door de hogere snelheid. Nog eens 7.000 bewoners leven gemiddeld tot één maand korter." (bron)

Dat is door de hogere snelheid, we hebben het niet over de 4 jaar en vroege dementie vanwege de aanwezigheid van de snelweg door stof en NOx. 

DMCR heeft tegenover ondergetekende toegegeven dat er eigenlijk helemaal geen goede modellen zijn, of alleen modellen die door Rijskwaterstaat worden beheerd. Vandaar dat Greencheck het initiatief ‘Luchtmeetnet’ startte. Maar Rijskwaterstaat houd overal schijn inspraak evenementen die de bewoners alleen maar tijd kost. Laten wij die vroegtijdige begravenissen koesteren, want ze zijn een geschenk van Melanie Schultz. 

Leave a Reply