To our Podcasts

Hybride en Electrische Voertuig subsidie in Rotterdam

In Rotterdam is 3000,- Euro voor electrisch en 1750,- Euro voor zeer zuinge auto’s beschikbaar, meer hier.

De subsidieregeling staat open voor taxi’s en bestelwagens maar ook voor andere voertuigen waarover geen BPM geheven wordt: politie-, brandweer- en ziekenauto’s, elektrische invalidenvoertuigen, invalidenvoertuigen met een motorinhoud van maximaal 250 cm3, motorvoertuigen voor het transport van rolstoelgebruikers in groepsverband, lijkwagens, dierenambulances, geldtransportwagens, motorrijtuigen voor het vervoer van gevangenen en bestelauto’s voor gehandicapten.

Warning: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable in /customers/8/1/8/greencheck.nl/httpd.www/wp-includes/class-wp-comment-query.php on line 399

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *