SDE PV Indiening geopend

Per 1 maart is de indiening van uw PV subsidie aanvraag mogelijk. De kans is groot dat iemand die vandaag zijn (klaargezette) aanvraag indient al te laat is, vannacht was de server overbelast in ieder geval tot 3 uur ‘s nachts. Als u het wil proberen kunt u dat hier doen.

Voordeel

In deze tijd waarin u weinig rendement op uw spaartegoeden ontvangt is de PV subsidie een aantrekkelijke investering. U heeft een gegarandeerd rendement van 3% over de levensduur van de zonnepanelen. Daarbij zult u geen last hebben van evt. stijgende energie prijzen ivm schaarste of inflatie. Meer informatie vindt u hier en hier.

Aanschaf en Installatie

U wacht waarschijnlijk tot u weet of u subsidie krijgt met het kopen van uw panelen. Daarbij komt heel wat kijken. Veelal is de montage van de panelen alsnog een dure zaak. U kunt bij ons informatie inwinnen tav deze wekzaamheden, en misschien is het mogelijk dat wij deze voor u begeleiden en uitvoeren, tegen een aantrekkelijk tarief. Stuur uw verzoek naar info@greencheck.nl  (ovv telefoon numer en Wp vermogen).

Leave a Reply