Senioren Japanners Bieden Zich Aan Om Fukushima Aan Te Pakken

Het is ten hemel schrijend dat de oudere jappaners zich aanbieden om te helpen met de kernramp in Fukushima. 200 hebben zich gemeld. Ze hebben minder lang te leven, en dus minder kans op kanker als gevolge werk in de onstspoorde kerncentrale.

“They say they should be facing the dangers of radiation, not the young.”

Laten we eerst de directeur van Tepco en de man die bij GM het groene licht gaf om de centrales te bouwen (terwijl de ontwerpers aangaven dat het geen veilig ontwerp was) inzetten of de idioot die 40 jaar lang gebruikte brandstof boven reactor 4 liet opstapelen, alsof er geen aardbevingen zijn. Of alle voorstanders voor deze technologie die niet veel schoner is dan een gascentrale maar veel meer ellende met zich meebrengt. En de media vindt het geweldig: “Zijn jullie kamikaze piloten?”..

Leave a Reply