Monsanto maakt al jaren gebruik van huurlingen


Join our supporters! and Check our twitter account

Monsanto is in het nieuws, het heeft Blackwater gekocht, een bedrijf dat al enige jaren anders heet vanwege moordschandalen in Irak. Het is een organisatie die door het pentagon was ingehuurd voor beveiliging in Irak, en bestaat uit huurlingen uit alle windstreken. Monsanto lijkt als bedrijf onderdeel van de amerikaanse leger, het verovert landen en dwingt ze in samenwerking met Wallstreet (Goldman Sachs oa) de genetisch gemanipuleerde gewassen te gebruiken, ondanks de gevaren en schade, en vooral ondanks de acuute chaos die ontstaat waneer een land van de toevoer van de zaden of de fossiele brandstoffen nodig voor de verbouwing wordt afgesneden. 

Blackwater/Xe/Academi zijn ex soldaten, huurlingen, moordenaars en misdadigers 

Het blijkt dat Monsanto al een tijdje gebruik maakt van de diensten van Blackwater/Academi :

"Cofer Black, known for his brutality as one of the directors of the CIA, was the one who made contact with Monsanto in 2008 as director of Total Intelligence, entering into the contract with the company to spy on and infiltrate organizations of animal rights activists, anti-GM and other dirty activities of the biotech giant.

Er is een hoop meer te zeggen over dit soort organisaties, maar het beeld dat men kan vormen is dat van bedrijven met knokploegen, die activisten te lijf gaan en infiltreren, maar met juridische bescherming en de steun van het grote geld. Mag Greenpeace er een gewapend leger op na houden? Of zouden ze dan onmiddelijk als een terroristische organisatie worden gezien.

Er lijkt tevens een duidelijk christelijke kant te zitten aan Erik Prince, de directeur van Blackwater, die mensen voor Irak selecteerde om moslims te vermoorden. De zogenaamde Neocrusade agenda is bedenkelijk, want deze mensen hopen de tweede komst van christus te bewerkstelligen. 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *