Tot 25% subsidie voor Zonnepanelen in Den Haag

Volgens een nieuwe regeling die op 10 april 2013 is ingegaan maakt u kans op tot 25% subsidie op de volledige kosten van uw zonneinstallatie als deze groter is dan 600 Wp. De subsidie wordt toegekend aan de meest bescheiden korting vrager die dus de meest Wp voor gegeven subsidie zal installeren. 

  • De subsidie wordt toegekend op basis van open inschrijving. Hierbij geeft u zelf aan hoeveel vermogen (in Wattpiek) u wilt plaatsen en welk bedrag u hiervoor van de gemeente wilt ontvangen. 
  • De inschrijvers die het laagste bedrag per Wattpiek aanvragen komen als eerste in aanmerking voor subsidie. Op deze manier wordt zoveel mogelijk duurzame stroom opgewekt met de beschikbare subsidie. (bron)

Wij kunnen een offerte voor u opstellen voor systemen voor een plat dak of schuin dak, met mirco omvormers of met een normale centrale omvormer. Doet u het samen met de buren dan zal dit kosten besparen. Zie onze projecten hier. U kunt zich ook registreren via zonleningen.nl

Leave a Reply