Een paneel voor niet zoveel?

 +

Bovenstaande combinatie (~1,6m x 1m) kunt u voor 450,- incl. bestellen en in huis aansluiten aan uw stopcontact. Dan heeft u dat geld in wezen belegd met een rendement van meer dan 10%. Dit is beter sparen dan de zilvervloot, want er is correctie voor inflatie. Laat uw zoon of dochter de stroom opwekken voor de computer en tv. Ook voor huurwoningen is dit een goede oplossing, gewoon op het balkon (we werken aan speciale beugels om hem uit het raamte hangen). De panelen zijn waardevast en er zit garantie op. U heeft nagenoeg geen installatiekosten (kunt u zelf doen). Meer weten? Stuur een email naar info@greencheck.nl

Systeembeschrijving 

Omvormer MICRO-0.25-IOUTD

Paneel ET Solar P660235

250 Wattpiek, met inkomsten van 44,- Euro per jaar, ofwel 10%. Koop er 3 en u heeft recht op 15% (200 Euro) korting op de totaal som onder SDE+ (pot 2012 is leeg, dus deze wordt in jan 2013 uit die pot betaald, ook als u in december koopt). 

Leave a Reply