Voor Degene Die Zingeving Zoeken Op Hun Oude Dag

Deze dame van 84 jaar oud zet zich in voor het bevrijden van onze maatschappij van het koolstof/krediet systeem, ons economische systeem dat er op gericht is de utiliteit van koolstof (olie, kolen en gas) te maximaliseren, en daarmee al het leven op aarde bedreigt.

Over de video hieronder..

"The device which sprayed Rainey’s face was a model of Shell’s drill rig, the Kulluk, which is set to soon depart Seattle for the Arctic. The Kulluk was built-in 1983 by Mitsui, the same company that, two decades later, built the ill-fated Deepwater Horizon. Earlier this year, Mitsui paid out $90 million to the U.S. for its role in the Deepwater Horizon disaster.

Een van de belangrijkste partijen Shell, wil gaan boren in het poolgebied. Probleem is echter dat als deze olie gebruikt wordt ons klimaat niet meer onder controle te houden is, er is namelijk een moment waarop diepzee methaan ijs (Clathrate) zal smelten en daarmee kunnen we gevoegelijk afscheid nemen van onze koele atmosfeer en onze oceanen. De laatste keer dat dit temperatuurs traject op deze manier werd getriggered was 250 miljoen jaar geleden, en het reduceerde het leven op aarde tot nog maar 15% van de soorten, inclusief alle zuurstof ademende land dieren en bijna alle planten.

Oudere mensen zijn er van allerlei soort, maar geen van hen hoeft de toch duidelijk geconstateerde degradatie van onze natuur nog langer te dulden.

Leave a Reply