Nationaal Energie Forum Niet Voor De Kleinproducent..

Op 30 november en 1 december vindt in het Kurhaus het Nationale Energie Forum plaats. Voor twee dagen luisteren betaald men minstens ~1400,- Euro, minder als men geen invloed heeft..

Een dagje bomen over te toekomst van ons energienet, met mensen van Tennet en Liander, Electrabel en de Gasunie. Een bijeenkomst van de monopolisten is niet voor de gewone man. Dat is dan nog wel te begrijpen, maar wat wordt er besproken? Wie zitten er bij? Onze ministers van Defensie en Economische zaken zijn er wel bij. Maar die blijken de laatse tijd niet veel op te hebben met Nederland.  

Onderwerpen als "Wat is Essent van plan met Biomassa" en "Wat is Eneco van plan met windop zee" wekken zeker interesse. Wie van de pers gaat kijken? 

Jawel de gastransitie! 

En natuurlijk "De Gouden Eeuw Voor Gas", nawel de transitie waar we van spreken is natuurlijk de Gastransitie, probeer dat de kaaskoppen maar eens uit het hoofd te praten. 

Het debat duurzaam versus fossiel (zie het programma) is overigens een verkeerde insteek, want fossiel is vooralsnog essentieel om duurzaam te produceren. De door de schaarste van fossiel immer aangemoedigde competitie helpt absoluut niet. Enfin. 

De brochure vindt u via deze link

Leave a Reply