To our Podcasts

Cui Bono ?

Er is een serieuze beweging die door middel van detaillistische argumenten probeert controversie mbt het klimaat probleem te creeren. Dit is pure tijdverspilling. Deze beweging werkt in het voordeel van de status quo. Net als het orkest in the Titanic, dat vrolijk doorspeelde om de mensen toch een amusante  ondergang te bezorgen, is het bedrijfsleven dat wil ‘doorspelen’ onder de huidige omstandigheden onverantwoordelijk en bijna strafbaar bezig. Wie betaalt onderstaande reporter ? Is deze myopische figuur slechts uit op zijn eigen gewin ?   

Warning: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable in /customers/8/1/8/greencheck.nl/httpd.www/wp-includes/class-wp-comment-query.php on line 399

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *