To our Podcasts

Solar Frontier Panelen Overschie

Kleur is practisch zwart, zeer donker bruin. De cellen in deze panelen bestaan uit veel smalle strips in serie, net als bij dunne film panelen. Deze leveren 110 volt (open), 80 volt bij gebruik. In dit project worden de panelen op een stalen frame gemonteerd om de daklast te minimaliseren.  

SF 155 paneel, intussen zijn er ook SF 160 panelen. De vraag naar deze panelen is groot, en het export volume uit Japan is volgens de importeur gekrompen omdat Japan deze panelen zelf nodig heeft (er meer voor betaalt). In januari zijn ze er weer. Itt de nu populaire ‘all black’ zonnepanelen die door de zwarte achtergrond warmer worden en dus minder produceren dan panelen met witte achtergrond produceren deze panelen meer stroom per Watt piek ondanks dat ze helemaal zwart zijn. Dit komt omdat ze uit een combinatie van Koper Indium en Selenium bestaan die beter is afgestemd op het spectrum van zonlicht. 

Warning: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable in /customers/8/1/8/greencheck.nl/httpd.www/wp-includes/class-wp-comment-query.php on line 399

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *