To our Podcasts

DIY Zonnevolger/Heliostaat project

Om meer bekendheid te geven aan de mogelijkheden die geconcentreerd zonlicht en zogenaamde helistaten ons bieden werkt Greencheck aan een eenvoudig systeem dat niet alleen kan worden gebruikt om zonlicht te weerkaatsen naar bv. een raam aan de noordkant van uw huis, maar ook om zonlicht te focussen op bv. kleine zonnencellen of een smeltkroes. Hieronder een demo van het prototype. Heeft u interesse of wilt u deze ontwikkeling steunen dan kunt u een email sturen naar info@greencheck.nl

 

Warning: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable in /customers/8/1/8/greencheck.nl/httpd.www/wp-includes/class-wp-comment-query.php on line 399

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *