“A Green House Effect, Everything is Buring Up”

De titel van dit stuk is een quote uit de film Soylent Green, over de wereld in 2022. Er is geen eten meer te krijgen, mensen denken dat ze algen tabletten eten.Maar "The oceans died, Plankton died", en Soylent Green is people. Onze oceanen zijn inderdaad stervende en zullen binnnen afzienbare tijd geen algen meer kunnen voortbrengen. Daarover is op dit blog al bericht. Maar omdat we geen harde feiten willen erkennen en dus geen dwingende eis stellen om onze soort te behouden, blijft het bij het rapporteren van de graduele ondergang van ons ecosysteem. Het eindspel is dat onze oceanen een gas gaat verspreiden dat alle het leven op land zal verzengen, maar tegen die tijd zijn we als soort al lang volstrekt onbelangrijk geworden of verdwenen. 

In de water quiz van CNN wordt aangegeven dat over 8 jaar de opbrengst van regen afhankelijke landbouw zal zijn gehalveerd!

Er bestaat een uitvoerbaar helder plan om deze trend om te draaien, op zee en op land, maar dit ligt ergens in een la te verstoffen. 

"The unseasonable warmth broke temperature records in more than 1,054 locations between March 13-19, as well daily lows in 627 locations, according to Hamweather. Cities as geographically diverse as Chicago, Des Moines, Traverse City (Michigan), Myrtle Beach, Madison (Wisconsin), Atlantic City, New York City, and Duluth, (Minnesota) all broke records for high temperatures in recent days.

(bron

Leave a Reply