Bikinihaul.com
 

Cramers Ontzetting

Cramer zegt dat ze ‘geen enkele fout meer zal accepteren’ in het klimaatrapport van het IPCC.‘. Ze demonstreert daarmee niet het eerste te begrijpen van wetenschappelijke waarheidsvinding, waaring standaard een foutmarge wordt gehanteerd (die dan maximaal 2,5% of 5% bedraagt). Hoewel perfectie nergens anders wordt aangetroffen verwacht ze wel dat de geleerden niet alleen in een keer alle aspecten aan de klimaat verandering goed begrijpen, maar dat ze dan ook nog eens een rapport zonder een enkele fout produceren.

Cramer zou de ontdekte fout over het onder te lopen deel van nederland en het daarin vertegenwoordigd deel van het BNP moeten aangrijpen om te benadrukken dat op de huidige manier 26% van nederland zal onderlopen. Dat zal vast niet betekenen dan de overgebleven 80% hun overige 85% van het BNP zorgeloos zullen kunnen realiseren! Het is koffiedik kijken mbt tot de economie, want de voorspellingen van theorien op dat gebied worden gehinderd door structurele non performance en een in de kern frauduleus systeem (Wellink beweert dat hij door IJsland voorgelogen is, wat voor sukkel is hij dan? IJsland werd gebruikt in rente arbitrage en niet IJsland of Nederland zijn aansprakelijk voor het verlies, maar de bankiers en de mensen die vertrouwen in hen hadden). Het klimaat daarentegen is een fysisch proces en redelijk te doorgronden, en de modellen worden keer op keer aangepast en verbetert. In plaats van daar ons voordeel mee te doen kiest ze er voor om te klagen over de leerstuipen.

Als de voorlichting beter zou zijn zou men uit eigenbelang gaan vragen naar meer actie mbt het klimaat. De weg naar de schone welvaart is nu nog een speeltuin voor installateurs en energiebedrijven aan wiens greep we de inrichting van onze energie voorziening moeten ontworstelen om werklijke stappen te kunnen maken. Banken pretenderen niet te begrijpen wat het rendement van een zonnepaneel in de huidge markt is. Cramer lijkt zich daar weinig zorgen over te maken en praat liever mee met de klimaat critici (die natuurlijk op elke slak zout leggen). Ik hoop dat ze snel vertrekt.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *