Bikinihaul.com
 

Corrupte Wetenschapper Willie Soon

What ? Me ?

"Climate sceptic Willie Soon received $1m from oil companies, papers obtained by Greenpeace show. The prominent opponent of climate change was funded by ExxonMobil, among others" (bron)

Net als sommige mensen denken dat geld nog steeds door goud is gesteund, dat het papier meer waard is dan het papier en onze gewoonte het als geld te gebruiken, zijn er mensen die nog steeds denken dat top wetenschappers en hoogleraren boven enige twijfel verheven moeten zijn. Als een hoogleraar iets zegt dan is dat zo. Het debat kan zo makkelijk beginnen. Willie Soon gebruikt net als Bjorn Lomborg semi wetenschap om door het debat tijd te winnen.

"Willie Soon has testified before Congress on the issue of climate change" (bron)

Wetenschappelijke feiten zijn een resultaat van een gezamelijk process van onderlinge toetsing van vooral de methode, niet de resultaten. Een enkeling kan wel een interessante theorie lanceren, maar tegenover een meerderheid van collega’s die het tegendeel beweren omdat ze dat gezamelijk een gevolg vinden van wat ze waarnemen betekend het niks. Het was het Flying Spagetti monster. Niemand luistert daarnaar. 


Pastafarians. It’s real!

In de VS zijn het de Koch Brothers (olie magnaten) die op grote schaal discussie op gang houden en elke wetgeving die de fossiele industrie dwars kan zitten afschieten door de betokken wetgevers inside informatie of geld te geven (beiden manieren van omkopen zijn legaal in de VS)

In Nederland hebben we vreemd genoeg hoogleraren die alle  praatjes over nucleaire energie en het smart grid napraten, terwijl ze er niet zelf mee gekomen zijn en kernenergie maar 2% van het wereldwijde aanbod vormt en in de afgelopen maanden iedereen (door de hot particles die vrijkwamen bij de explosies van Fukushima) een vergrote kans geven op kanker.  Waar komt de motivatie vandaan om voor zaken te pleiten die toevallig precies dezelfde zijn als die waarvoor olie maatschappijen en grote energie bedrijven pleiten? U weet het, er worden dingen beloofd.Er gaat geld in om. Er word beloond en gepaaid. 


Flapdrol aan het werk.

Freud stelt dat mensen een ID een Ego en een Super Ego hebben, waarbij het ID de behoeften representeerd, het Ego het geplande gedrag om die te bevredigen en het Super Ego de rem is om te zorgen dat het Ego zichzelf en andere net schaadt. Het is een simpele regel dat mensen die door hun oplossingen gemotveerd worden, dus hun Ego, mensen met veel gedrag en bezittingen, als gevolg daarvan een onderontwikkeld Super Ego hebben. Materialisme maakt immoreel. Dat is logisch want voor het grootste deel van onze geschiedenis bezaten we niks en was datgene wat we ‘hadden’ onszelf en riskeerde we dus alleen ons eigen leven. Nu zijn we min of meer virtuele wezens geworden met allerlei zaken die we hebben en beheersen. De kracht die we daaraan ontlenen maakt ons onverschillig voor gevaar voor onszelf en anderen. Niemand is ongevoelig voor ‘Ego building’, onze wil is relatief ongelangrijk vergeleken bij de indrukken die we dagelijks oppikken of waar een goede lobby ons aan kan blootstellen.

Onze media cultuur is opgebouwd rond persoonlijkheden waarmee we ons identificeren, die we volgen en geloven, maar niets garandeert daarmee onze veiligheid

Hernieuwbare energie is de grote gelijkmaker, de great equalizer. Waar fossiele brandstof wel werk voor ons doet maar ons niet in ecologische balans brengt, waar de overvloed aan producten en diensten op basis van de olieweelde ons nooit zal verzadigen tot onze virtuele identiteit overladen en uitgeput is, zal hernieuwbare energie ons ook uitdagen mens te blijven tegenover complete oplossingen zoals auto’s, internet en de supermarkt (even ruw geschetst). Maar doordat hernieuwbare energie zonder limiet niet alleen kan worden ingezet voor luxe en een gelijkwaardig bestaan, maar ook voor de reparatie en opschoning van ons milieu, is het een soort energie die gelijk is aan de in de natuur zichtbare potentie tot zelfherstel. Hernieuwbare energie kan de mens in zijn moderne vorm in balans brengen met onze aarde.


I get payed by the biggest oil company to lie to you.


Warning: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable in /customers/8/1/8/greencheck.nl/httpd.www/wp-includes/class-wp-comment-query.php on line 399

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *