Bikinihaul.com
 

Kantelpunt in de Berichtgeving

Onderstaande tweet is bizonder door de uitdrukking ‘kwaad bloed’. Niet eerder werd deze uitdrukking gebruikt. Kwaad bloed is een veel dreigender onvrede onder een peer-group dan ‘zorg’, ‘bedenking’ etc. De taal in onze nieuwsberichten is uiterst belangrijk, vaak worden zwakke en vrouwelijke constructies gebruikt om te zorgen dat de mannelijke voorstanders van fossiel (bacon, cars, guns, de ‘optimisten’) zich niet aangesproken voelen. Dit bericht zal mensen die tegen diesel zijn (en dat zouden we allemaal moeten zijn) het gevoel geven dat de beweging tegen diesel een is met tanden.

Warning: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable in /customers/8/1/8/greencheck.nl/httpd.www/wp-includes/class-wp-comment-query.php on line 399

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *