To our Podcasts

100% Electrisch Openbaar Vervoer, In Zuid Korea

De electrische busdienst was ontwikkeld in partneschap met Hyundai Heavy Industries en Hankuk Fiber. Ze zijn ontworpen voor maximum efficientie — de bussen kunnen ongeveer 80 km met een lading rijden en hebben een maximum snelheid van rond de 100 km/u. De lithium-Ion batterijen laden op in 30 minuten en ook de remmen laden de batterijen op.

Het is een mooi staatje, maar wat is er mis met de trolley bus? In steden waar al trams rijden kunnen die opladen tijdens het rijden, ze hebben dan kleinere batterijen nodige en er is geen extra infrastructuur nodig. U kunt er zeker van zijn dat in de nieuwe glas/ carbon fiber bussen alle technologie netjes gepatenteerd is.

Nieuw Zeelandse Trolley Bus op de Openbare Weg

Warning: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable in /customers/8/1/8/greencheck.nl/httpd.www/wp-includes/class-wp-comment-query.php on line 399

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *