To our Podcasts

Koude Door Smelten Noordpool Gebracht Als Bewijs Tegen Global Warming

Fox News, een rechts georienteerd propaganda kanaal in de VS schrikt er niet voor terug de idioten proponenten van ‘global cooling’ aan het woord te laten. Het is een ding als een land zoals de VS zijn industrie niet onder controle heeft en dus mee hobbelt met de vernietiging van ons ecosysteem door fossiele brandstoffen. Het is iets anders als het duidelijke onzin een platform geeft, onzin die slecht geinformeerde mensen iets geeft om aan te refereren. Zeer triest.


Warning: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable in /customers/8/1/8/greencheck.nl/httpd.www/wp-includes/class-wp-comment-query.php on line 399

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *