Bikinihaul.com
 

Gratis Zonnepanelen of hoe te Sparen met meer dan 5% rente.

Klik hier voor uitleg via podcast

De website Zonleningen.nl

Kan dat? Zonnepanelen voor niks? Inderdaad. We gaan hiervoor gebruik maken van een constructie die u zelf met uw vrienden en bekenden en onze hulp kunt opzetten. De volgende ingredienten zijn nodig :

  1. Mensen die willen sparen met een goed rendement
  2. Mensen die zonnepanelen op hun dak willen
  3. Een installateur die de zonnepanelen levert en eea in de gaten houdt

De kern van de constructie is dat de eigenaar van het dak geld leent van de mensen die willen sparen met een goed rendement. Deze mensen krijgen op hun uitgeleende geld een rendement van 8% (enigzins variabel). Dit is ongeveer de opbrengst van de panelen op jaarbasis. De eigenaar van het dak geeft hiermee niet al zijn zonne-inkomsten weg, want hij/zij mag de rente betaling (bij een paneel ongeveer 43,- Euro) aftrekken van de belasting. Dit maakt dat hij effectief maar 27,-,24,- of 20,- Euro rente betaald, en dus tot 30 Euro inkomsten heeft uit zijn paneel (meestal panelen). Resultaat, degene die het paneel op het dak heeft heeft inkomsten, degene die het geld leent heeft inkomsten. De lening die gegeven wordt, in principe van 500,-, is overdraagbaar, dat wil zeggen, ze kan worden verkocht. Dit moet wel via een centrale administratie gebeuren.

Het bedrag van 500,- Euro betaalt de installatie van 1 paneel. Dit is als uitgangspunt voor snelle implementatie gekozen. De installateur zal het contract leveren en jaarlijks controleren of aan de betalingsverplichting wordt voldaan. Ook zal bij overdracht van de contracten de gegevens worden bijgewerkt.

U kunt zich hier aanmelden : Zonleningen.nl . Wij zullen dan via email of telefonisch contact met u opnemen.

 

 

 

Warning: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable in /customers/8/1/8/greencheck.nl/httpd.www/wp-includes/class-wp-comment-query.php on line 399