To our Podcasts

Als Je Mensen Voorliegt Hebben Ze Domme Meningen

Inderdaad, het is het geld dat omgaat in de ‘economie’ die betaalt voor alle afleiding waardoor het zelfs nederlanders niets kan schelen dat we afstevenen op het uitsterven van al het leven op aarde.

De zorgen over het pensioen zijn door hetzelfde financiele systeem veroorzaakt. De schikking met Ierland van afgelopen week ging ten koste van de pensioen gerechtigden, niet van de banken die verantwoordelijk zijn geweest! Zo vermoord het IMF de bejaarden van Europa, het sluit ziekenhuizen, het reduceert onderwijs. Ook in Nederland moeten we ons zorgen maken, volledig ten onrechte, net als in alle andere landen zijn de burgers niet verantwoordelijk. Dat leid inderdaad af van wat wel belangrijk is, en dat is ook nodig omdat een populair besef om het klimaat probleem te prioriteren lijnrecht staat tegenover degenen die van olie en industrie willen profiteren. En die hebben het geld.

De Economist heeft het lef te claimen dat we niet aan 3 graden temperatuurs stijging ontkomen. Dat is voorbij de grens waarbij het klimaat door vrijkomen van tundra methaan en diep oceaan methaan versnelt opwarmt. Dit is al eens gebeurt, 250 miljoen jaar geleden, en toen is 85% van het leven op aarde verdwenen en kwamen de dinosauriers na 500.000 jaar langzaam aan de macht.

Wie voor ‘economische groei’ is zonder 100% fossiele uitstoort reductie en volgas aanplanting van bossen etc. is een genocidale idioot, een verwend kind zonder verantwoordelijkheids gevoel. Het wordt tijd dat volwassenen opstaan om maatregelen te nemen.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *