Stervensbegeleiding voor Moeder Aarde, doet u nog mee?

In de gebruikelijke verhullende taal die we rond milieu zaken in de VS vinden lezen we op de Huffington Post ‘EPA Affirms Threat Of Rising Ocean Acidity‘ . Affirms, benadrukt. De EPA legt er de nadruk op dat CO2 in de lucht een ‘impairing’ ofwel remmend effect heeft op leven in het water. No shit. Leven in het water kan zeer gevoelig zijn voor de zuurgraad ervan, daarom verdwijnt het leven in alle wateren, tot nu to 25% van de hogere levensvormen en 40% van het voor leven op aarde essentiele phyto plankton. 40% van AL het plankton. Dwz 20% van de zuurstof productie op onze planeet. Hallo! 

De scheidslijn moet getrokken worden tussen degene die fossiele brandstoffen willen gebruiken, die hierom oorlog willen voeren en die de natuur als te gebruiken ‘bron’ zien tot er niks meer over is tegenover degenen die de impact van het gebruik van fossiele brandstoffen willen beperken, en met het huidige ecosysteem verder willen (want het complete pakket levensvormen staat op het spel). Dat vereist dat mensen de macht uit handen nemen van degene die rijker en of machtiger worden door de uiteindelijk dodelijke energie en exploitatie gewoonten.

Een bruut gevecht is fascinerend, maar de brute aanranding van de draagkracht van onze planeet moet ons wakkerschudden in plaats van leidzaam vermaken.

Energie bedrijven liegen en dat gaat in de toekomst levens kosten

Leave a Reply