To our Podcasts

Ontkenners van Klimaatprobleem in VS worden betaald door Olie Maatschappijen

De Prijs van Een Wereld Leider Met Een Openlijk Corrupte Regering

De Guardian heeft een artikel over een rapport waarin de support voor politici wordt geanalyseerd.In de VS mogen buitenlandse bedrijven campagnes van politici steunen. Dit opent de deur voor een a la carte regering, ten minste zolang de kiezers er in trappen. De Guardian stelt vast dat 80% van het geld voor campagnes afkomstig van Europese bedrijven naar politici gaan die het klimaat probleem ontkennen.

Demotivatie Wisselwerking

Europese bedrijven sponsoren politici die in de VS zorgen dat er niks gebeurt. De inactie in de VS word gebruikt om in Europe te zorgen dat er niks gebeurt. Op deze manier spreid zich de corruptie uit en is verstandig en zeer noodzakelijk beleid niet mogelijk. Het is duidelijk dat landen hun bedrijven moeten verbieden om politieke partijen en politici in het buitenland te sponsoren. Het is wel de vraag in hoeverre dit gebruik al in Nederland en Europa gebeurt en of er nog een manier is om deze invloeden te verwijderen.

Warning: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable in /customers/8/1/8/greencheck.nl/httpd.www/wp-includes/class-wp-comment-query.php on line 399

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *