To our Podcasts

Noem Het Olie en Industie Gedreven Geocide

Onze planeet stert. WWF heeft uitgerekend dat we in 2030 twee aardes nodig hebben om onze vernietigende levensstijl te handhaven. U denkt dat dit een trend is die vanzelf stopt? Achim Steiner, hoofd van het VN milieu programma drukte het als volgt uit "We vernietigen het leven op aarde".

Politici en bedrijven zeggen ‘Kijk, de mensen willen het maar mondjesmaat of geven er niet om, we kunnen onszelf niet in de vingers snijden!’, maar u wordt niet adequaat geinformeerd over de situatie. Kiest u voor medeplichtigheid aan uw eigen ondergang? Een spaarlamp zal niet genoeg zijn. Kom in actie tegen elke vervuiler, olie maatschappijen, energie bedrijven die niet van fossiel afwillen. Ga niet voor de kleine man, maar voor de industrie die zich steeds als noodzakelijk presenteerd. Actie is noodzakelijk.

Warning: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable in /customers/8/1/8/greencheck.nl/httpd.www/wp-includes/class-wp-comment-query.php on line 399

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *