To our Podcasts

Nissan weet hoe u zich over het klimaat probleem voelt

Als de reclame hieronde u iets doet weet u dat er niet genoeg gebeurt om iets aan het klimaat en de verarming van het ecosysteem te doen. Eis meer actie, want technisch gesproken is een 100% ban op fossiele brandstoffen behalve voor de productie van alternatieve energie bronnen slechts een begin van een adequate reactie op het klimaat probleem. U beseft dat onbewist en deze reclame heeft de intentie om dit besef aan te boren zodat u een electrische auto wilt kopen. Bedank Nissan voor het bloodleggen van deze motivatie. Nu, wat gaat u ermee doen?

Warning: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable in /customers/8/1/8/greencheck.nl/httpd.www/wp-includes/class-wp-comment-query.php on line 399

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *