To our Podcasts

Duurzaamheidsoverleg Politieke Partijen Actie

Morgenochtend om 9.00 uur zullen vertegenwoordigers van het Duurzaamheidsoverleg Politieke Partijen in een symolische en publicitaire actie de Verklaring van Utrecht op de voordeur van het historische Academiegebouw "spijkeren", waarin de 10 belangrijkste punten van het partijoverstijgende plan Nederland krijgt nieuwe energie zijn opgenomen.

Landelijke en regionale pers zijn zojuist uitgenodigd met onderstaand persuitnodiging om bij deze actie aanwezig te zijn. Bovendien zullen wij morgenochtend direct na de actie uiteraard zelf ook een persbericht versturen met een mooie foto van onze actie. Onze mediacontacten hebben inmiddels opgeleverd dat Herman Wijffels morgenavond over ons initiatief zal worden geïnterviewd in Knevel & Van de Brink.

Hoewel het natuurlijk erg kort dag is, willen wij jullie toch graag uitnodigen om morgenochtend deze publicitaire actie met jullie
aanwezigheid kracht bij te komen zetten.

Waar:         voor de voordeur van het Academiegebouw (Domplein 29, Utrecht)
Wanneer:  morgenochtend 1 juni van 9.00 tot 9.30 uur

Warning: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable in /customers/8/1/8/greencheck.nl/httpd.www/wp-includes/class-wp-comment-query.php on line 399

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *